Dekk til fest med nytt servise

Servise som kombinerer både kunstnerisk og dekorativ keramikk, enkle duker med servietter som gir et unikt preg, og glass som fungerer som dekorasjon. Det finnes utallige ideer for å gi måltidet et ekstra løft, både visuelt og i stemningen.

Dekk et lekkert bord

Å dekke et virkelig vakkert bord kan være en morsom, givende og kreativ måte å bryte med noe så monotont som å dekke det daglige bordet på. Selv om mat allerede er en fryd for øyet, kan selv den enkleste borddekking bli morsom med imponerende detaljer.

For å skape et appetittvekkende bord er det viktig å velge riktig servise. Ved å velge dekketøy og annen dekor nøye kan sunne og velsmakende retter se enda mer delikate ut. Velg farger som passer til innredningen i hjemmet ditt, samtidig som de utfyller måltidet du serverer.

Hvordan velge servise

Vi spiser med øynene, og hvis tallerkenen er hvit, vil fargene på maten skille seg ut. Men vi kan selvfølgelig leke med dette elementet for å gjøre presentasjonen av rettene våre mer overraskende og fotografisk.

Finn inspirasjon i de utallige sidene som finnes på nettet, som for eksempel hos Fyrklövern. Der finner du massevis av lekre tallerkener, bestikk og andre lekre detaljer for å dekke festbordet med.